Monday, February 16, 2009

hari melayan tetamu..

arinie bdk2 ajak g jazzdream nagashima factory outlet..maksudnye shopping laa..aku mmg pantang org ajak g tmpt nie konfem akan join..and btw ade bdk batch aku kene antar outstation oleh proton ke sini(dkt2 ngan tmpt aku gak)..ade meeting katenye ngan mitsubishi..derang ade projek besar beb..nak merahsie kerajaankan pun minah tue ckp kat aku bende nie siap kuar newspaper so xjd rahsie la mcm tue..proton nak produce blk lancer beb..giler lu..1st turbo sports car in msia..bab nie kene bangge la beb..yg buat pun malay juge..way to go guys..roommate die suatu ketike dahulu seorang minah juge dtg la jumpe die..and derang kontek aku tanye free ke x harinie..so aku ajak la derang pegi outlet juge..sekali sekale dpt tetamu layan baik2 laa..

jln2 jalan..shopping2 shopping..aku ajak derang g mkn eskrem..plaknye da pernah janji nak blanje cume xjumpe2..derang ni bab2 blanje nie mmg akan tuntut sampai ke liang roma..haha..disbbkan aku pemurah baik hati plus comel..lgpun da janji xleh la nak menolak..owhoo pembetulan..bkn menolak tp offer secare tidak langsungnye..kan da kate aku bla bla bla..name kedai ialah coldstone..rasenye ade kat msia cume dijage oleh pakcik foreigner sekor due..xsehappening kat sini punye..eskrem die sngtlah manis siut and xsesedap baskin robin or haagen daz..cume..menarik laa sbb lain dr yg lain..lgpun minah 2kerat tue mcm xpenah mkn eskrem kedai tue..eskrem yg dpilih derang letak ats batu besar yg sngt sejuk..campur2 ingredient yg juge dipilih pastu derang chop3x kasi pergaulan haram..sambil..menyanyi ok in english..walaupun aku xpaham sepatah haram ape yg mereke nyanyi..pastu letak la ats waffle bowl or cone(choc or stroberi) dipilih juge..

kasut nie ade aura yg amat kuat la siot..xpenah masuk pun kedai nie sbelom nie..tah camane diuje oleh aura yg kuat ttibe tertoleh and ternmpk kasut spt yg tertere belah kiri tue..ape lg masuk dan terjumpe kasut yg belah kanan..nak dijadikan ceritelah..krg layan je lah xyah bising2..itu kejadian waktu aku dtg sbelom ini..time tue pikir berkali2 gak nak beli or xnak memandangkan aku baru je beli kasut pade hari yg same selepas kisah kasut kulit babi yg dpos articlenye sbelom ini..so biler derang ajak g outlet harinie aku mmg xcari bende lain da kecuali binatang tersebut..tp kali nie mmg aku cek btol2 utk mengelakkan berlakunye peristiwe kulit babi..belek2 belek tanye org kedai..conclusionnye ianya bebas dr unsur2 babi..experience is precious beb..so terbeli la yg belah kanan tue..warne putih versi yg kanan tue pun smart beb tp aku serahkan pade minah 2 kerat tue utk membuat keputusan..skang dlm proses memancing BPRJ utk membeli yg belah kiri haha..owhh shopping sngtlah melegekan stress..perangai buruk aku yg sngt digemari..
blk2 terkene kafunsho(penyakit alergi debunge)..musim da sampai la pule..kat farmasi pun da stat jual ubat die..owh fuk..hasilnye bersin2 bersin berturut2 xmoh berenti..sekse la siak..dulu ok jer..start kene thn lps..nak tido pun terjage sbb bersin2 dan bersin..2 kotak tisu abis plus berjam2 aliran air paip berlalu dgn slambenye..air mate dan muskus hidung mengalir2..jantung mcm nak terkeluar..gegaran 5skala ritcher menybbkan kesakitan pd perut dan usus gua..nak isap rokok pun xbleh..nak tido pun ssh..keyboard dan monitor penuh ngan air liur kebersinan..geli?? wa peduli ape..keyboard dan monitor gua..arghhhh..

19 comments:

Budak Panjang said...

ah gua nak! tak kira!

LANtai mop said...

baik lu ckp btol2 haha..gua ade sbln lbh je lg nih...

Liyana Safra said...

amboih..shopping,best siot,aku ni nengok jerla org2 kaye shopping..eskrem tu lagi best la dr tha-ti wang,huhu.konomi masing2

LANtai mop said...

liyana:ko da puas shopping dah..bg la can sket kat aku..

ye ker..manis sngt sieh..xbleh blah..eskrem die ok kot..tp ingredient die tuh..

arnie azreen said...

"lgpun da janji xleh la nak menolak"

*terbatuk jap*
buk..buk...ADE..buk..buk...ORANG..buk..buk..JANJI..buk..NAK..buk..bukk..BLANJE...buk..buk...ESKEMMMMMM...


muahahaha!!
muka biru dah tu!

LANtai mop said...

ahaha..arnie..ingtlah yg tue...masih segar lg...

arnie azreen said...

nasib ingat,,
lega.......
:D

LANtai mop said...

jarang lupe bende2 tue..batuk bunyi buk buk ker..kamu pelik!! haha...

arnie azreen said...

habis tu, awak batuk bunyi macam mane?

LANtai mop said...

uhuk uhuk laa..xpun meow meow..
buk buk mcm bunyi pukul org jer..

arnie azreen said...

haaaa...boleh pun :D
tadi sy bukak blog awak kosong saja..

meow meow?
orang jepun batuk mcm tu ek?

LANtai mop said...

ohoo i dunno..

x..sy je batuk camtue haha...
org jpn batuk kong2..sbb derang ade athma haha...

arnie azreen said...

lan,,
saya dah tau byk kali saya tanya,
tapi saya nak tanya lasttttt je,,
bulan brape ek balik sini?

arnie azreen said...

tak nak bagi tau ke...
=.=
takut orang pesan barang la tu..
:P

LANtai mop said...

uu xprasan..bz giler mngg nie ngan thesis and presentation..30hb3 sampai klia..tanye bnyk2 nak sambut ker? haha...

arnie azreen said...

dah sia book kumpulan kompang dah..
nantikan.......
HAHAHAHAHAHA!!
:P

LANtai mop said...

series terharu kalau ade org sambut haha...:D

mengharapkan BPRJ je la nie..

xfyfax said...

aku nak kiri satuk!
;)

LANtai mop said...

nak2 xdpt la beb..kene kasi ulur duit dulu..;D