Saturday, January 31, 2009

disamping kemalasan yg membuak2

org da tanye2 da nie so aku post lah selai walaupun xde idea sbenarnye..and xde gambar menarik..harinie secare ttibenye aku berase down giler bkn sbb dtg bulan..adelah..ade bende yg bole citer kat org ade bende yg xbleh..ngan ade presentation lg isnin nie..nak wat power point lg adehh..owh harinie sngtlah xsejuk and hujan sngtlah lebat mcm ribut pun ade..mcm nak tukar musim tp apekah?? bln 2 pun xmasuk lg beb..sile rujuk blk post aku berkenaan ecology..

aku kalau down2 nie mesti buat bende yg xberfaedah..cthnye harinie aku pegi convenience store(shit letih nak tulis panjang2 pasnie aku tulis konbini jer..faham2 ar krg)demi membeli santapan paru2..xrele aku nak biarkan paru2 aku dlm keadaan kebuluran kasih sayang lg2 dlm keadaan down sebegini..lalu kat bahagian majalah terserempak ngan majalah spt dlm gambar..tanpe segan silu aku amik dan bayar..selai jer tp dlm keadaan kering pd waktu2 sbelom nak grad nie pembaziran adelah sngt shit..walaupun minat tp..papelah..tue baru 3 lai yg dlm gambar krg xtngk lg bookshelf aku uff penuh..dalah arinie je 2 kali mkn luar..kalah janken lak tue(jumlah kekalahan rm100..bitch..)

aku nak sambung ngarut lg..penjodoh bilangan ade bnyk cth sy,awak,aku,kau,wa,lu dsb..tp dlm blog nie aku gune 'aku','krg' lah..begitu juge dgn kehidupan seharian..dgn awek2 gune 'sy','awak'.. maybe krg akan ckp bajet giler mamat nie..aku peduli ape..ingt krg gune 'wa','lu' krg bole nak kutuk2 aku..xdpt jack..jgn salah anggap, aku hanye akan gunekan 'wa','lu'kalau ngan member2 JB jer..bkn dgn seme pangkat umur darjat..aku xbermaksud nak kutuk krg ahahhaa..aku juge tidak dikutuk..saje suke2 tulis..freedom kan..

photo caption:1 of the interior design magazines in japan..aku sngt minat sbb die tunjuk interior dlm bilik, bkn 1 rumah banglo mcm kat majalah msia tue..siap garden plak tue..bese rmh org kaye2..pale hotak derang, aku baru 24 watpe nak tngk maj2 mcm tue..

*aku rase nak jd designer ar..tp aku rase aku akan gagal dgn sekelip mate bkn sbb aku xhensem(hensem je malah cute)..tp ats sbb ketandusan padang pasir..

9 comments:

vidadarisakura said...

er..
ko paham meh suma tulisan2 tu?

gilak hebat~
hee


cuba ko gambar buku doremon sana
adaka sama dengan di sini?hee

n


ko cari luk pelakun2 jipun sana..
tolong luk gambar2 durang..
aku maw tengok..
haha

gila sangap.

LANtai mop said...

doraemon bahase lain la vid..

budak jahat said...

weh paru2 lu kne bagi santap lucky strike! sedao la siak!

Juliana Edgar said...

Pergh
MALAH CUTE
tuu yg tak tahan tuh!
Hahaha

LANtai mop said...

BJ:xde la sini beb haha..wa kne mild seven..light je beb..dgn harapan nak benti xlame lg..

JE:<---lol
jul:gune jul la..haha..tahan laa..i bknnye tipu..huhu..

budak jahat said...

jangan la benti dowh. nanti kte isap lucky kat sini! hehehe

nuradleen said...
This comment has been removed by the author.
yanny said...

u nak jadi designer ape wei? cam fun jer...

+

ooo...ngan awek, guna 'sy', 'awak'...
ngan yani, guna 'kau','aku'
ciss!

LANtai mop said...

BJ:haha beb...wa xbleh jamin...

yanny:haha bdk aaj aku kau sudah...