Thursday, January 22, 2009

lencun blk skola..

hari ini hujan..esok mungkin tiada awan,
hari ini aku xnmpk matahari..esok mungkin ada pelangi,
hari ini kau bnyk lawan..esok mungkin kau ada teman,
hari ini kau jatuh..esok mungkin tidak lagi keruh,
hari ini aku mengarut..esok mungkin dngr org lain mencarut,
siape yg tahu..

manusia xmampu berhentikan hujan tp manusia bole buat mcm2 pade hari hujan..
cthnye..
krg bole tido@krg bole mandi hujan hari bese mane bole dan krg bole pegi klinik mintak mc lps demam@krg bole ponteng keje/skola dgn alasan sluar xsempat kering@krg bole melalak sesuke hati dan org lain akan menyalahkan katak@krg bole pakai baju hujan tanpe org lain ckp kau gile@krg bole korek hidung dlm kete tanpe org lain melihat@krg bole layan citer ehemm krg tanpe risau member ajak men bola maybe juge krg bole bernikmat dlm bilik air hari lain xbes..kesimpulannye hujan pun penting juge..jgnla marah2 ngan hujan pasnie...

photo caption:xde gambar lain yg sesuai, tinggal yg tue jer terpakse gune ahaks..x salah kan aku promote krg..siap edit lg tuh..xmintak bnyk..blanje aku baskin saja..

10 comments:

budak jahat said...

yeah bernikmat di hari lain mane same feel die ngan semasa hujan!

hiDayah.nazRi said...

ha jgn anda membuat janji palsu! sy nak paddlepop rainbow ok?

arnie azreen said...

"krg bole korek hidung dlm kete tanpe org lain melihat"

konfem slalu buat,
HAHAHAHAHAHA!!

LANtai mop said...

BJ:ahaks..

hidayah:okie..btw ade lg ke paddlepop..

arnie:tp sy xbwat time hujan.. camane nak buang..tingkap xleh bukak..

Anonymous said...

ehee edit muke ak bg nampak jelite shingge agensi model nak amek ak,,boleh?pling koman pon editla bia aku nmpak lg tinggi dr mboh,,hahah.. kalu boleh,,bkn stakat baskin,,umaibou pon aku blanje gak tauu,,nyahaa

vidadarisakura said...

harap2 hujan la bisuk pagi..
aku malas maw p keja..
hee

LANtai mop said...

imm:xsanggup nak ubah ciptaan tuhan.. ahaks...
vid:nak bg alasan baju basah ar tue?

vidadarisakura said...

opkos!~
haha

Juliana Edgar said...

Tau takpe hujan lah best!

LANtai mop said...

jul:kan..tue yg aku cube sampaikan..