Saturday, January 17, 2009

im back!!!this time lg matang ar...

perghh bape lame ek xblogging...dkt 4 thn kot...bile aku bace blog si budakjahat ttibe berputik hati rase nak blogging smule...delete2 seme blog lame and now im back with a fresh new page...masalah memblog yg ptame ialah mencari topik nak kongsi ngan korang seme...

new year baru nie lps abis part-time aku ngan bdk2 kat sini trus shoot g jusco(aeon) pkl 10 pagi...bajet nak kejar fukubukuro ar junior aku...tp seme abis tinggal sise2 bodo...
so ape yg aku nak citer kat krg sbenarnye ialah ade 1 kasut nie aku mmg minat ar...jename admiral...siap ade selai lg...so bajet nak cari lg selai version baru die...smart sngt melampau je aku tngk kat internet...
so pegilah 1 kedai kasut nih...ade la plak eh kasut tue...belek punye belek ttibe teprasan apehal ade bintik2 3biji kat dlm kasut nih...aku pun direct tanye org kedai...u suke makan babi ker? eh..nie kulit babi ker(diulangi babi ker) mcm xpercaye eh...org kedai pun ckp haah fav saye tue(layan plak die)..aa hampir seme kasut oversea dlm die mmg kulit babi...ahaaaa settle masalah...mantap sngt ar tue...dkt sthn rupenye aku pakai kasut kulit babi...
so nie ape citer nie...nak samak ke x kaki stokin2 aku nih...so kasut tue skang jd kenangan je laa(nnt aku masukkan dlm bekas kace) nak buang sayang la plak..try ar blk msia suruh pakcik tepi jln tampal ngan kulit lain...mintak maap awal2 la pakcik kalau kene pegang kulit babi tue...saye mmg xberniat nak britau pakcik yg tue adelah kulit babi... walaupun budakjahat kirim kat aku kasut tue tp mintak mahaplah aku xtau kulit dlm die babi masetue...ngahaaa....

5 comments:

budak jahat said...

siot la kulit babi ni! gian siak gua tgk kasut lu ni! warggghhhh kenape mesti babi!

LANtai mop said...

hampe sieh aku...aku bg kau wat g jogging ar...

budak jahat said...

xleh beb, mesti patah kaki nnt! hahaha

vidadarisakura said...

ko kena potong kaki ni weh..
sebab kulit2 babi tu suda sebati sama kaki ko slama 1 taun..
lama gilak..
haha

LANtai mop said...

wehh aku xnak jd kiut tanpe kaki..