Wednesday, May 27, 2009

tersilap..

tersilap ape?? tersilap pilih tarikh la beb..
tarikh ape?? tarikh untuk first interview aku..
interview ape?? interview keje la..
ape masalahnye??
awek syarikat tue call aku pagi tadi..
die suruh aku set mase untuk interview..rabu kamis jumaat pilih2..
gigil punye pasal aku mintak hari kamis..
awek tue setkan pukul 3..aku layan..
tadi kluar lepak ngan member2..
citer punye citer..
aku sound nak tengok wayang tak rabu malam..terminator beb..samuk bukan..
haah dowh member aku balas..pagi ade final champions league lagi..
owh wtf!!
korang paham tak ape yang berlaku skang nih??
aku terlupe la siak..apsal la aku tak pilih hari rabu interview..adoii..
(sambil pegang kepale dgn due tangan mcm org menyesal giler babi)
walaupun bukan team aku yang main tapi mesti kene tengok sebab nak nganjing budak MU..kalau tidak tak anjing la..
kesimpulannye rabu tengok wayang pastu sambung tengok champions league..
kamis pukul 9 kene antar akak aku pegi keje sebab nak pinjam kerete..
pukul 3 interview..
pastu malam main futsal..
mati tak agak2??
anyway wish me luck for my first interview..
kene gempak nie beb sebab nak demand gaji..

photo caption: kat jepun..hari masuk sekolah..masuk U..masuk keje seme bln 4..mase musim bunge..lagi spesifik mase sakura tengah berputik..gempak kan??

*tp aku nak masuk bulan 6 baru nak interview..maksudnye kalau kat jepun da nak masuk musim panas..tapi penting ke itu semue? mestilah tidak..yang penting aku hensem..

13 comments:

Anonymous said...

intebiu dahh,,wahhh gempak.smuge bukan bos cun intebiu agar ko tidak tergagap demi cube membajet hensem,,hahah.
kakak ak da kuar spital tp takberanak2 jugee,,haaa,,da sangap gile aku nihh

LANtai mop said...

seme pakcik..ade sekor org jepun.. warghh.. malas btol nak berbual..
kau tarik ar anak buah kau kluar dr perut akak kau tue..

I'm Yana said...

Gud luck..!!!

statement "yg penting aku hensem" harus ade eh...haha..

LANtai mop said...

haruslah..
thx..semangat2...wakakaka...

Shahrul Azry said...

goat luck!

qishie said...

loh..baru nak interbiu ke.

hohoho..


selamat diterima bekerja!

LANtai mop said...

saruk:kepale lutut kambing..

qish:maseh.. derang nak aku tp nak offer gaji kecik..kedekut cam sial..

qishie said...

dasar tak bersyukur la ko ni.
oke la tu dari aku upah ko jadi buruh kasar

huhuhu

LANtai mop said...

abistue kau ingt aku org gaji...
keje mcm nak mampus gaji kecik..
piiraaahhh....

wakaka...

I'm Yana said...

how was ur interview? dpt keje leh open table (tiru ayat kamu)..haha...

♥«m!stAkêñ^!dêÑt!tÿ»♥ said...

huhuu..masih mahu meng'Xchange kah....;D

dat day blk tak sempat nk mintak address...;p

hanilopiplopz said...

hohow.. gdluck enchik!

vidadarisakura said...

haktuih.
muntah aku baca statment last.
haha