Wednesday, April 1, 2009

tanah tumpah darahku..TTD...huh??


yesterday aku sampai klia dlm kol 6 camtue after some shitty incident kat kansai airport..series no comment..thx to all my junior yg antar kitorang sampai airpot..maji tatsukaruwa..hontouni arigatou..series kelam kabut x sempat nak buat korang menangis haha..aisatsu pun mechakucha..anyway u guys..jase krg akan dikenang..jumpe lg next time..and if aku da senang nnt dgn sukerelenye akan blanje krg..
ptg sampai klia org jpa angkut kitorang pegi putrajaya tido kat apartment mane ntah.. dgn tilam yg tipis cam haram..kalau aku tido ats katil tue series bngn pagi bole ade bekas petak2 besi katil..so aku ngan member aku tarik tilam ats lantai n tido kat living room..pagi td 7 pagi da nak kene bngn ngan penat2 nye sbb kene lapor diri kat jpa..layankan...tnghari abes so aku ngan member aku g lunch kat alamanda<--btol ke nie?.. terkejut beruk segalenye naik harge.. air tin pun 1.70 skang..nasi x 6.50 la plak.. perghh gaji 2ribu pun xcukup siak mcm nie..lps mkn aku suh member aku antar g rmh bprp..so skang nie aku kat bilik die n tuan bilik kene g study sbb esok last paper.. selamat la bro..haha..

8 comments:

vidadarisakura said...

welkam bek tu maHELLsia!

LANtai mop said...

haaa...syurge tue pade aku...

Shahrul Azry said...

argh add buat2 rajin ape ada mmber dtg!

LANtai mop said...

sbenarnye ad mmg rajin..wa da lame tau da...

arnie azreen said...

waaaa,sampai sini dah???
welcome back!!!!! :D
ingat cakap bahasa malaysia algi tak :P

LANtai mop said...

chiao liao kiow..wa pu chi tao.. aiseh terkeluar bahase cine lak..

arnie azreen said...

wa..ho liaw! wa pu chi tao too,,hahahaha!! :P

skarang buat apa?
dekat johor kan kan?

LANtai mop said...

yup2...kebosanan melande..mlm baru bole hidup lps bdk2 blk keje..aiyaa mau cali itu kilije cepat2 woo...